Filmvilág blog

Szereplőket és támogatókat keres a Menjek/Maradjak stábja

Sajtóközl.

2013. október 20. - filmvilág

menjekmaradjak.JPGKövetkező, londoni epizódjához keresi szereplőit és közösségi finanszírozási kampányba kezd a Menjek/Maradjak stábja. A hazai, független produkcióban készülő dokumentumfilm-sorozat napjaink egyik legfontosabb társadalmi trendjét követi nyomon, a kivándorló, illetve külföldön munkát vállaló fiatalok, az “új mobilitás” érdemes történeteit kívánja megörökíteni.

A stáb a Londoni Magyar Kulturális Központtal és a Drum and Monkey produkcióval, illetve a film végefőcím dalát adó Anima Sound Systemmel közösen szervez támogatói vetítést és bulit október 24-ére Londonban. A Londonban kutatómunkával és terepszemlével eltöltendő hét költségeit a filmesek – a támogatói események mellett – internetes közösségi finanszírozási kampánnyal kívánják előteremteni.

Céljuk a költségek egyharmadát, azaz 1000 angol fontot ilyen módon összegyűjteni. Mindenki támogatására számítanak, a hozzáférhető 1 fontos opciótól egészen a 600 fontos opcióig, amellyel a támogató társproduceri kreditet vásárol.

A londoni támogatói vetítésen az első New York-i epizódot nézhetik meg az érdeklődők. Az itthon idén nyáron bemutatott részt néhány hét alatt több mint 50 ezren nézték meg az interneten, majd a Magyar Televízió is műsorára tűzte. A londoni magyar közönség először láthatja. Az vetítés után a résztvevők az alkotókat kérdezhetik a produkcióról és kulisszatitkokról. A buli ezt követően az ikonikus “The Garage” nevű klubban folytatódik az Anima Sound System DJ-szettjével, akik meglepetés számokat is tartogatnak a különleges alkalomra.

A támogatói est célja újabb támogatók, szponzorok bevonzása a sorozat további részeibe, illetve a népszerűsítés. A produkció folytatásához nemcsak anyagi eszközökkel lehet hozzájárulni, de kapcsolatok, szereplőjavaslatok, termékszponzoráció, logisztikai vagy anyagi hozzájárulás felajánlásával is.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr925589250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása