Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (09.17.)

2013. szeptember 17. - Orosdy Dániel

galaktikus támadás.jpgGalaktikus támadás
[David] Twohy rendezőként ekkor még csak az Időrés című elfeledett tévéfilmet jegyzi, befutni viszont csak a következő Pitch Black-kel fog: a Galaktikus támadás semmiképp sem elfeledett klasszikus, de egy hatásos science fiction a kisköltségvetés és a mainstream között, és érdemes megnézni, ha egyszer egy harmadrangú kábelcsatornán elkapjuk hajnalban. (KD)
Vetítik: Film+ - 11:25

Caruso másik hangja
A filmben a mostanáig ismeretlen levelek lebbentik le a fátylat életének sok mozzanatáról: Puccini, Toscanini, Roosevelt az énekes életében betöltött szerepéről, illetve viharos szerelmi történetéről a Giachetti nővérekkel.
Vetítik: m1 - 14:45

P.S. I Love You
Richard LaGravenese vígjátéka. Hilary Swankre Gerard Butler kacsingat, ha minden igaz.
Vetítik: Story4 - 20:40

40 éves szűz
Judd Apatow vígjátéka Steve Carell-lel, Leslie Mann-nel, Catherine Keenerrel, Elizabeth Banks-szel, Paul Rudd-dal és Seth Rogennel. A címe ellenére nem gagyi és elég vicces.
Vetítik: TV2 - 21:35

Halálos hajóút
Thriller három hírességgel: Jürgen Prochnow (úton lefelé), Patsy Kensit ("Mit keresek ebben a Halálos fegyver 2. után?!"), Elizabeth Hurley (úton felfelé).
Vetítik: Film Mánia - 22:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr475512802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása