Filmvilág blog

Scorsese, Spielberg és Lucas a film jövőjéről – 1990-ben

Néznivaló

2013. augusztus 27. - Baski Sándor

23 évvel ezelőtt az amerikai televíziós filmkritika két jeles figurája, az azóta már sajnos elhunyt Roger Ebert és Gene Siskel interjút készített a három legbefolyásosabb új-hollywoodi rendezővel. Az 50 perces műsorban Scorsese, Spielberg és Lucas beszélnek saját terveikről – érdekesség: a Spielberg által megálmodott Howard Hughes életrajzi filmet végül Scorsese forgatta le –, a munkamódszereikről, eddigi karrierjükről, a számítógépes effektusokról és végül a Film és a Mozi jövőjéről. Az eredmény egy izgalmas kordokumentum, amelyet a bemutató óta eltelt több mint két évtized mozgóképes változásai csak még érdekesebbé tettek.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr665480826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagylaszlo971 2013.08.28. 09:43:53

egyet bizton elmondhatunk így negyedszázad távlatából: (ezt az) új halivúdot (is) lenyelte, megrágta és kiköpte a régi ;-)))
süti beállítások módosítása