Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (07.11.)

Lenin és Boleyn

2013. július 11. - Orosdy Dániel

Good bye, Lenin!
Wolfgang Becker Golden Globe-nyertes, többek között Arany Medvére is jelölt vígjátéka.
Vetítik: m1 - 20:15

Ne szólj száj!
Gary Fleder (Leszámolás Denverben, A gyűjtő, Az ítélet eladó) thrillere Michael Douglas, Brittany Murphy, Sean Bean, Famke Janssen és Oliver Platt főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 21:00

A másik Boleyn-lány
Angol dráma Natalie Portmannel, Scarlett Johanssonnal, Eric Banával és Kristin Scott Thomas-szal.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Tanmesék a szexről
Siklósi Szilveszter (Az igazi Mao) humoros szkeccsfilmje Eszenyi Enikő, Rudolf Péter, Bán János, Rajhona Ádám és Turay Ida főszereplésével.
Vetítik: Duna - 21:15

Nyerő páros
Tsui Hark akciófilmje Jean-Claude Van Damme, Dennis Rodman, Mickey Rourke és Paul Freeman főszereplésével. Az egyik író Don Jakoby (Kék villám, Életerő, Arachnophobia - Pókiszony, Evolúció).
Vetítik: TV2 - 22:05

nyerőpáros.jpg

Éjszakai őrség
Timur Bekmambetov nagysikerű fantasy-ja Szergej Lukjanyenko regénye(i) nyomán. Egyszer az e film apropóján használt "prollywood diktatúra" kifejezéssel igencsak felidegesítettem valakit, úgyhogy most ismét használni fogom. Prollywood diktatúra, nesze.
Vetítik: Film+ - 23:10

Telitalálat
NEM Kardos Sándor és Szabó Illés filmje. NEM Nora Ephron filmje. HANEM az év elején elhunyt Michael Winner (Bosszúvágy) vígjátéka Michael Caine-nel, Roger Moore-ral és Sally Kirklanddel. A John Cleese-imitátort John Cleese alakítja.
Vetítik: TV2 - 02:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr745399832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása