Filmvilág blog

Nyerj jegyet A háború sámánja vetítésére!

Játék

2013. június 24. - filmvilág

háború sámánja.jpgJúnius 27-én kerül a magyar mozikba Kim Nguyen nagysikerű filmje, A háború sámánja. A történet valahol Afrikában játszódik, főszereplője egy tizenéves kislány, aki gerillák fogságába esik. (A film előzetese a tovább után tekinthető meg, kritikát pedig a júliusi Filmvilágban közlünk róla.) A film szerda esti, budapesti premier előtti vetítésére a forgalmazó, PARLUX Entertainment jóvoltából 5x2 jegyet sorsolunk ki azon olvasóink közt, akik kedd délután 4 óráig helyesen válaszolnak az alábbi egyszerű kérdésre.

  • A háború sámánja a különféle fesztiválokon közel 40 díjat, illetve jelölést gyűjtött be, többek közt Oscar-díjra is nominálták. De milyen kategóriában díjazták végül a Berlini Filmfesztiválon?

A válaszokat a blog.filmvilag@gmail.com címre várjuk, de a Facebookon is lehet jelentkezni a játékról szóló poszt megosztásával. (Utóbbi esetben a forgalmazó FB-oldalának lájkolása is feltétele a játékban való részvételnek.)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr85376556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása