Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (05.13.)

Fincher, Hooper, Spielberg

2013. május 13. - Orosdy Dániel

poltergeist.JPGCsaládba nem üt a ménkű
A Karácsonyi történet kevésbé sikeres folytatása, más színészgárdával. A szülők: Charles Grodin és Mary Steenburgen. A gyerekek: két Culkin, egyik sem Macaulay.
Vetítik: Film Mánia - 17:30

Hetedik
Hamar kultfilmmé lett, remek thriller, ami feltette David Finchert Hollywood és a modern filmművészet térképére. A zavart lelkű sorozatgyilkos nyomában Brad Pitt és Morgan Freeman.
Vetítik: Viasat3 - 21:25

Kék villám
Ez az egykor igen népszerű, mára többé-kevésbé elfeledett akciófilm nem csak a nemrég elhunyt Roy Scheider alakítása miatt figyelemreméltó, hanem a hetvenes évek paranoiafilmjeinek kései örököseként is. John Badham rendező (Szombat esti láz), John A. Alonzo operatőr (Kínai negyed), Malcolm McDowell, Warren Oates (utolsó szerepeinek egyikében) és Daniel Stern, valamint a vágók kiváló munkát végeztek.
Vetítik: Film+ - 22:50

Poltergeist - Kopogó szellem
Tobe Hooper és Steven Spielberg klasszikus horrorfilmje egy szellemjárás sújtotta házról.
Vetítik: Film Mánia - 23:50

Halálbiztos vizsga
Vígjáték Chris Evans, Erika Christensen és Scarlett Johansson főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 02:20

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr775297463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása