Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (05.01.)

Szerény válogatás

2013. május 01. - Orosdy Dániel

Grease
Travolta csak ropja, ropja, ropja...
Vetítik: TV2 - 15:20

A légy
Nem Cronenberg! Rófusz Ferenc Oscar-díjas rajzfilmje.
Vetítik: m1 - 16:00

A vörös sárkány
Brett Ratner filmje Thomas Harris azonos című bestselleréből, Edward Norton, Ralph Fiennes és Anthony Hopkins főszereplésével - egyben variáció Michael Mann Az embervadász című kiváló thrillerére. Hannibal Lecter nevét ezúttal helyesen írták, viszont a jelenléte a film nagy részében kifejezetten felesleges.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Cyrano de Bergerac

Jean-Paul Rappeneau Magyarországon forgatott, több tucatnyi rangos díjra jelölt kosztümös remekműve Edmond Rostand klasszikusa nyomán. A címszerepben Gérard Depardieu.
Vetítik: Duna - 21:15

cyrano-de-bergerac.jpg

Doktor Parnassus és a képzelet birodalma
Terry Gilliam zseniális fantasy-je Heath Ledgerrel.
Vetítik: m1 - 21:45

Napfény
A partért is felelős páros, Danny Boyle és Alex Garland népszerű sci-fije. Szereplők: Cillian Murphy, Michelle Yeoh, Chris Evans, Rose Byrne.
Vetítik: Cool - 23:05

A Pendragon legenda
Révész György filmje Szerb Antal klasszikus regénye nyomán Latinovits Zoltán, Darvas Iván és Bujtor István főszereplésével. A Da Vinci-kód rajongóinak kötelező!
Vetítik: m2 - 01:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr75259025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása