Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (01.27.)

Angi, Mici, Grace

2013. január 27. - Orosdy Dániel

Veri az ördög a feleségét
András Ferenc remek szatírája egy gyomorbajos káderről és a tőle szívességre számító vidéki családról, amely éppen a kis magyar nagy zabálásra készül. "Mert mindig csak zabálunk! Magyar átok..." A forgatókönyvön a rendező mellett Bereményi Géza és Kertész Ákos is dolgozott.
Vetítik: Duna - 12:40

Gettómilliomos
Danny Boyle Oscar-díjas filmje. A gonoszok szerint A némafilmes mellett ez a mű az egyik legjobb bizonyíték rá, hogy a gyengébb években egy-egy inkább szerencsés, mint jó mozi könnyen begyűjthet minden komolyabb elismerést.
Vetítik: m1 - 20:15

Alien 4. - Feltámad a Halál
Az Alien-sorozat jelen állás szerint utolsó darabja. Egy-két jó jelenet, valamint a teljesség kedvéért ajánljuk. (Az Alien vs. Predator-filmek még ennyit se érdemelnek, a Prometheus-t pedig még nem adja a tévé.)
Vetítik: Film+ - 21:00

Angi Vera
Gábor Pál klasszikus drámája az ötvenes évekről Pap Verával.
Vetítik: Duna - 21:20

angivera.jpg

Osztrigás Mici
Zenés tévéjáték Galambos Erzsivel.
Vetítik: m2 - 21:25

A belső ember
Spike Lee jól sikerült akcióthrillere Denzel Washington, Clive Owen orra, Jodie Foster, Willem Dafoe és Christopher Plummer főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 21:40

Tekerd vissza, haver!
Michel Gondry szerethető, de sajnos nem elég jól kitalált vígjátéka Jack Blackkel, Mos Deffel, Danny Gloverrel, Mia Farrow-val és Sigourney Weaverrel.
Vetítik: Viasat3 - 21:50

Engedj be!
Az utóbbi évek egyik legjobb filmje.
Vetítik: Viasat6 - 22:00

Psycho 2
A Hitchcock-tanítvány Richard Franklin viszonylag jól fogadott folytatása a nagy klasszikushoz, Tom Holland forgatókönyve nyomán. Szereplők: Anthony Perkins, Vera Miles, Meg Tilly, Robert Loggia, Dennis Franz. Minőségi produkció Jerry Goldsmith zeneszerzővel és Dean Cundey operatőrrel, éppen csak kevés köze van érdemben a felülmúlhatatlan eredetihez.
Vetítik: Story4 - 22:00

Pénzhamisítók
Stefan Ruzowitzky Oscar-díjas II. világháborús drámája a sachsenhaus-i láger pénzhamisító csoportjáról.
Vetítik: m1 - 22:15

Grace nélkül az élet
A Facér Jimmy írójának elismert rendezése John Cusack főszereplésével és Clint Eastwood zenéjével. (Igen, ő ugyanaz az Eastwood.)
Vetítik: TV2 - 00:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr345019351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása