Filmvilág blog

Részlet az első Jobs-filmből

jOBS

2013. január 25. - Baski Sándor

Ma mutatják be a Sundance Fesztiválon az első, Steve Jobs életéről készített filmet. Az Apple legendás vezérének történetét már feldolgozta ugyan az 1999-es Számító emberek is, de az a televízió számára forgatott film nem csak Jobs-ra, hanem nagy riválisára, Bill Gates-re is koncentrált. Joshua Michael Stern (Döntő szavazat) verziójában (jOBS) Ashton Kuthcer alakítja a címszereplőt, és az alábbi rövid filmrészlet alapján egy hagyományos biopic-re számíthatunk. (Készül közben Aaron Sorkin Jobs-filmje is, amely az író elmondása alapján mindössze három, valós időben felvett jelenetből áll majd; mindhárom egy-egy termékbemutató előtt és alatt játszódik.)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr425042992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flasztimill 2013.01.26. 13:29:03

Kételkedve, de várom!

Noah Wyle egyébként qurva jó Jobs volt, persze szigorúan eredeti nyelven, az Alföldi szinkronja sokat tud rontani az öszképen! Kb olyan volt, mintha a "mánírjai" teljében lévő Eperjes szinkronizálta volna Gary Oldmant a Suszter, szabó, baka, kémben!
süti beállítások módosítása