Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (12.13.)

Bájosan zavaros

2012. december 13. - Orosdy Dániel

Egy pikoló világos
Máriássy Félix klasszikusa Ruttkai Éva és Bitskey Tibor főszereplésével.
Vetítik: Duna - 21:00

Zsaruvér (leánykori nevén A pillangó tánca)
Phil Joanou bájosan zavaros neo-noirja James Lee Burke regénye nyomán, a néhány évvel ezelőtt bemutatott Az elektromos ködben előzménye. Szereplők: Alec Baldwin, Kelly Lynch, Mary Stuart Masterson, Teri Hatcher, Vondie Curtis-Hall, Joe Viterelli, Paul Guilfoyle és Eric Roberts. Írta: Harley Peyton, Scott Frank.
Vetítik: Story4 - 21:00

zsaruvér.jpg

Lánglovagok
Ron Howard akcióthrillere Gregory Widen (Hegylakó) forgatókönyve alapján. Szereplők: Kurt Russell, William Baldwin, Robert De Niro, Donald Sutherland, Jennifer Jason Leigh, Rebecca De Mornay, Scott Glenn, J.T. Walsh.
Vetítik: Viasat3 - 21:25

Az iskoláját!
Vígjáték a Csak egy kis pánik és A bájkeverő írójától, Jason Lee-vel, Dennis Farinával, Tom Greennel, Richard Jenkins-szel, John C. McGinley-vel, Seymour Cassellel és Leslie Mannel.
Vetítik: TV2 - 21:30

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr224962815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása