Filmvilág blog

Megkésett barangolás a groteszk fikció erdejében

Könyvbemutató

2012. december 10. - filmvilág

Halott ugyek.jpgBlogunk állandó szerzője, Orosdy Dániel nemrég szatirikus regénnyel jelentkezett, melynek címe Halott ügyek, remek illusztrációi a Napirajzért is felelős Merényi "Grafitember" Dániel tehetségét dicsérik. A könyv budapesti bemutatója december 15-én szombaton lesz a Frisco Kocsma-Kávézóban (Mátyás utca 11.).

Aki kérdez: Gerner András
Aki válaszol: Orosdy Dániel
Aki felolvas: Kiss Ágnes
Aki sztárvendég (és mindenhol ott van egyszerre!): Merényi "Grafitember" Dániel, a könyv illusztrátora. 

A könyv Facebook oldala itt található, szinopszis a tovább után.

Sárványhahota. Kisváros a semmi közepén, tele zűrös alakokkal. Ahol nem úgy mennek a dolgok, ahogy menniük kéne, sőt talán még az a legjobb, ha nem is mennek sehogy. A helyi politika állóháborújának fásult hétköznapjaiba csak a közszeretetnek örvendő orvos halála hoz némi izgalmat. Nyilvánvalóan gyilkosság történt, az eset körülményeit mégsem a rendőrségnek, hanem az önkormányzat kezdő, jelentéktelen hivatalnokának kell kivizsgálnia. Ahogy a botcsinálta nyomozó egyre több groteszk esemény szemtanúja lesz, lassan már maga sem tudja eldönteni, hogy ő keveri-e össze látomásait a valósággal, vagy tényleg minden a feje tetejére áll Hahotán. És közben a nyomozásra adott határidő a végéhez közeledik, nemsokára kezdetét veszi a Béke Délutánja...

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr854958611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása