Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (12.08.)

Allen, Newell, Stone

2012. december 08. - Orosdy Dániel

A főfelügyelő
Henry Koster zenés vígjátéka Gogol A revizor című darabja nyomán. A címszerepben: Danny Kaye.
Vetítik: Duna - 12:20

Ingyenélők
Hajdufy Miklós tévéfilmje, többek között Darvas Ivánnal.
Vetítik: m2 - 13:20

Pogánytánc
Pat O'Connor Arany Oroszlánra jelölt romantikus drámája Meryl Streep, Michael Gambon, Catherine McCormack és Kathy Burke főszereplésével.
Vetítik: ATV - 19:25

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt
Romantikus vígjáték Kate Hudsonnel és Matthew McConaughey-vel.
Vetítik: TV2 - 19:35

Férfit látok álmaidban
Woody Allen "elveszett filmje" a közelmúltból. Fényképezte: Zsigmond Vilmos. Szereplők: Antonio Banderas, Josh Brolin, Anthony Hopkins, Gemma Jones, Naomi Watts, és még sokan mások.
Vetítik: m1 - 20:15

You-Will-Meet-a-Tall-Dark-Stranger.jpg

A holló
Kultikus képregényadaptáció Alex Proyas-tól. A halálból visszatért bosszúállót a forgatáson elhunyt Brandon Lee alakítja.
Vetítik: Film+ - 21:15

Emmanuelle IV
Érdekességek a 4. részhez: Krystel szerepel benne, de nem ő a főszereplő; pornójeleneteket forgattak hozzá, egyes változatokban ezek is láthatóak; valószínűleg az előbbivel szoros összefüggésben feltűnik a filmben Cathy Ménard és Marilyn Jess, a francia hardcore két csillaga.
Vetítik: Story4 - 22:30

Az Odüsszeusz-hadművelet (1. rész)
A Zs-kategóriás horrorjairól ismert Claudio Fragasso (Troll 2, Zombi 3) meglepően elismert tévéfilmje.
Vetítik: Film Mánia - 23:00

A koncert
Az Életvonat rendezőjének többek között Golden Globe-ra jelölt zenés vígjátéka. A forgatókönyvön dolgozott Spielberg és Lucas jóbarátja, Matthew Robbins (A sugarlandi hajtóvadászat, Sárkányölő) is. Szereplők: Aleksei Guskov, Mélanie Laurent, Miou-Miou.
Vetítik: Viasat3 - 23:00

Modesty, a szuperkém
Scott Spiegel gyengécske, de azért nem teljesen érdektelen Modesty Blaise-filmje. A producer: Quentin Tarantino.
Vetítik: Film+ - 23:10

Fedőneve: Donnie Brasco
Mike Newell Nagymenők-mámorban tántorgó, ugyancsak megtörtént eseten alapuló maffiafilmje Al Pacino (egykor Robert De Niro), Johnny Depp (valaha Ray Liotta), Anne Heche (úgyis mint Lorraine Bracco), Michael Madsen (a daliásabb Paul Sorvino) és Bruno Kirby (a szelídebb Joe Pesci) főszereplésével. A producerek egyike Barry "már a Pokoli lecke is szerelmeslevél volt Scorseséhez" Levinson.
Vetítik: TV2 - 23:30

Brooklyn törvényei
Az emlékezetes Amerikai bölény rendezőjének maffiafilmje a Gengszterkorzó írójától. Szereplők: Alec Baldwin, Scott Caan, Freddie Prinze Jr. és Mena Suvari.
Vetítik: m1 - 23:40

Született gyilkosok
Oliver Stone kultikus botrányfilmje (botrányos kultfilmje?) Quentin Tarantino ötlete alapján. A címszerepben: Woody Harrelson és Juliette Lewis.
Vetítik: RTL Klub - 00:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr134953873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása