Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (12.01.)

Zsoldos, császár, mágus

2012. december 01. - Orosdy Dániel

Gyémántvadászok
Vígjáték Bud Abbott és Lou Costello párosától.
Vetítik: Duna - 12:50

Zsoldoskatona
Pasquale Festa Campanilenépszerű  történelmi vígjátéka Bud Spencer, Enzo Cannavale, Philippe Leroy és Andréa Ferréol főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 16:10

Men in Black - Sötét zsaruk 2.
Barry Sonnenfeld nagysikerű vígjátékának folytatása. Azóta már kijött a 3. rész is.
Vetítik: AXN - 19:20

A mágus
A Csúcshatás rendezőjének jól sikerült kosztümös drámája Edward Nortonnal és Paul Giamattival.
Vetítik: TV2 - 19:35

Csak tudnám, hogy csinálja
A walesi írónő, Allison Pearson bestselleréből kilenc évvel a megjelenése után készült film, amikorra a hasonló történetek (Bridget Jones naplója, Az ördög Pradát visel, Szex és New York) már megjárták a vásznat és a képernyőt. A főszereplő egy munkamániás vállalati menedzser (Sarah Jessica Parker), akinek hivatása mellett a családjára már nincs ideje. (BS) Rendezte: Douglas McGrath (A hírhedt). További szereplők: Pierce Brosnan, Greg Kinnear, Christina Hendricks, Kelsey Grammer.
Vetítik: m1 - 20:15

Felkavar a szél
Ken Loach díjnyertes filmje.
Vetítik: ATV - 21:10

felkavar a szél.jpg

Csontdaráló
Robert Aldrich The Longest Yard című klasszikusának (a magyar címváltozat leírásától tartózkodnék) vállalható remake-je Adam Sandler, Chris Rock, Burt Reynolds, James Cromwell és Courteney Cox főszereplésével. (Reynolds az eredeti moziban főszereplő volt.)
Vetítik: TV2 - 21:35

Goodbye, Emmanuelle!
Harmadik etap. Fényképezte: Badal János. Zene: Serge Gainsbourg.
Vetítik: Story4 - 22:30

Az utolsó császár
Bernardo Bertolucci díjak tömegével jutalmazott életrajzi drámája John Lone-nal és Peter O'Toole-lal. (A gonoszabbik énem szerint van olyan szépelgő, mint egy Emmanuelle-film.)
Vetítik: m1 - 22:40

Ördögűzés Emily Rose üdvéért
Megtörtént eseten alapuló, anyagilag nagyon sikeres, de vegyes fogadtatású tárgyalótermi horror (igen, már ilyen is van).
Vetítik: TV2 - 23:35

Ha ölni kell
Jól sikerült John Grisham-adaptáció Az ügyfélért is felelős Joel Schumachertől. Szereplők: Samuel L. Jackson, Matthew McConaughey, Sandra Bullock, Kevin Spacey, Oliver Platt, Charles S. Dutton, Donald Sutherland, Kiefer Sutherland, Patrick McGoohan és Ashley Judd. (Az egymásra megszólalásig hasonlító Sutherlandek érdekes módon nem rokonokat alakítanak a filmben.)
Vetítik: RTL Klub - 00:00

Mindent megmutatunk
Georges Lautner (A profi) kiváló vígjátéka Francis Veber forgatókönyve nyomán egy reklámfotósról (Pierre Richard), akinek az érzékeny művészfilmjét egy producer (Jean-Pierre Marielle) anyagi megfontolásból pornóvá akarja változtatni. További szereplők: Miou-Miou, Gérard Jugnot.
Vetítik: Film+ - 00:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr954940619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása