Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (10.04.)

Poiré, Woo, Ward

2012. október 04. - Orosdy Dániel

Aranybánya
Az első James Bond-filmek elismert vágójából rendezővé avanzsáló Peter R. Hunt kalandfilmje Wilbur Smith regénye nyomán, egy egykori Bond, azaz Roger Moore, valamint Susannah York, az Oscar-díjas Ray Milland, John Gielgud és Bradford Dillman főszereplésével.
Vetítik: Film Mánia - 18:55

Karácsonyi kalamajka
Jean-Marie Poiré vígjátéka, melyből a kis hazánkban is ismert Nora Ephron-vígjáték, a Segítség, karácsony! készült. A főszerepekben főleg a Splendid nevű színház társulat tagjai láthatók (Marie-Anne Chazel, Bruno Moynot, Thierry Lhermitte, Gérard Jugnot, Christian Clavier, Josiane Balasko, Martin Lamotte, Michel Blanc -- többségük a forgatókönyv megírásában is közreműködött).
Vetítik: Comedy Central - 20:00

Csalódások
Zsurzs Éva tévéfilmje Kisfaludy Károly műve nyomán Balázs Samu, Darvas Iván és Fónay Márta főszereplésével.
Vetítik: m2 - 20:37

Alien 4.: Feltámad a halál
Az Alien-sorozat jelen állás szerint utolsó darabja. Egy-két jó jelenet, valamint a teljesség kedvéért ajánljuk. (Az Alien vs. Predator-filmek még ennyit se érdemelnek, a Prometheus-t pedig még nem adja a tévé.)
Vetítik: Film+ - 21:00

alien4.jpg

Aranyláncok
Bűnügyi (tévé)film John Travoltával, melyet a kiváló táncos íróként is jegyez. Polihisztor, akárki láthassa.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Vörös szikla
John Woo elismert történelmi kalandfilmje Tony Leung főszereplésével, egyben a rendező első ázsiai filmje 1992 óta.
Vetítik: Viasat3 - 21:20

A nagy csapat 3.
Az Oscar-díjas forgatókönyvíró, David S. Ward (A nagy balhé) legismertebb rendezésének második folytatása. Ward immár csak társíró,a korábbi részek szereplői közül Dennis Haysbert, Steve Yeager, Corbin Bernsen és Bob Uecker tér vissza. További szereplők: Scott Bakula, Ted McGinley.
Vetítik: Viasat3 - 00:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr674817550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása