Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (09.24.)

2012. szeptember 24. - Orosdy Dániel

különös kísérlet.jpgAz ötödik támadás
Minden idők egyik legdrágább jugoszláv filmje, hamisítatlan partizánmozi, olyan közreműködőkkel, mint Richard Burton (Josip Broz Tito szerepében!), Irene Papas, Günter Meisner színészek, Mikis Theodorakis zeneszerző, Roberto Perpignani vágó, valamint Szergej Bondarcsuk, Ugo Pirro, Wolf Mankowitz és Orson Welles írók.
Vetítik: Hálózat - 21:00

Halálfutam 2.
Paul W.S. Anderson sci-fijének tékákban debütáló folytatása. Az idősebbek még biztosan emlékeznek a Bros nevű popborzalomra. Na, abból az egyik iker a főszereplő. Ő angol. A rendező holland. A forgatás Dél-Afrikában zajlott, ausztrál és amerikai pénzből. Az ismertebb mellékszereplők között van Danny Trejo, aki mexikói származású, Ving Rhames, aki afroamerikai, és Sean Bean, aki ismét csak angol. Őrület.
Vetítik: Film+ - 21:00

Letaszítva
Gregory Hoblit (Legbelső félelem) túlspilázott természetfeletti thrillere Denzel Washington, John Goodman, Donald Sutherland, Embeth Davidtz, James Gandolfini és Elias Koteas főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 21:20

Különös kísérlet
John Hughes vígjátéka. A főszereplők neve ma már nem sokat mond, bezzeg az epizodisták között megtaláljuk Bill Paxtont és Robert Downey Jr.-t is.
Vetítik: Viasat3 - 23:50

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr524798649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vittorio (törölt) 2012.09.25. 10:59:37

Ez maradt ki az ajánlóból. :)

20:37
Pirx kalandjai (magyar sci-fi sor., 1. rész, 1972) - A diplomavizsga
Feliratozva a Teletext 222. oldalán.

21:30
Régi idők scifijeVideoköltemények rockzenére

Orosdy Dániel · http://danielorosdy.blog.hu/ 2012.09.25. 11:50:51

@vittorio: Mondjuk úgy, hogy játszottam a gondolattal, de győzött a jobbik énem. :)
süti beállítások módosítása