Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (09.18.)

Clark, Collinson , Cozzi

2012. szeptember 18. - Orosdy Dániel

Énekes izompacsirta
Bob Clark zenés vígjátéka Sylvester Stallone és Dolly Parton főszereplésével. Írta: Phil Alden Robinson és a polihisztor Sly. Kínos bukás volt minden szempontból, viszont így legalább nem Stallone lett A smaragd románca és/vagy a Beverly Hills-i zsaru főszereplője.
Vetítik: RTL Klub - 14:10

Herkules, a világ ura
Luigi Cozzi kultikus trashfilmje. A címszerepet Lou Ferrigno alakítja, aki úgy fut a kamera felé lassított felvételen, hogy azt még a Baywatch-osok is megirigyelhetik. További szereplők: a csini Sybil Danning, valamint Gianni Garko és Brad Harris.
Vetítik: Film Mánia - 15:05

Az olasz meló
Peter Collinson kultikus szajréfilmjének nézhető-felejthető remake-je.
Vetítik: TV2 - 21:20

Kapcsolat
Robert Zemeckis kellemes, de kicsit felemás (erősen giccsbe hajló) sci-fije. Aki a téma jóval átgondoltabb és intelligensebb feldolgozására kíváncsi, olvassa el Stanislaw Lem Az Úr hangja című regényét.
Vetítik: Viasat3 - 21:20

kapcsolat.jpg

Nagyítás
Michelangelo Antonioni klasszikusa.
Vetítik: Duna - 21:25

The Blues Brothers - A blues testvérek
John Landis legfontosabb remekműve ez a kultikus musical-vígjáték, amelyben szinte minden valamire való komikus (John Belushi, Dan Aykroyd, John Candy...) és zenész (James Brown, Cab Calloway, Ray Charles, Aretha Franklin, John Lee Hooker...) feltűnik, a cameózó filmesekről (Frank Oz, Steven Spielberg...) nem is beszélve.
Vetítik: Story4 - 22:05

A Man-szigeti ember
Alfred Hitchcock utolsó némafilmje.
Vetítik: m2 - 01:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr134781679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása