Filmvilág blog

Díjnyertes könyvelőzetesek

Hamarosan a könyvesboltokban!

2012. szeptember 10. - filmvilág

A prae.hu még idén májusban könyvtrailer-pályázatot hirdetett, amelyre több mint hatvan alkotás érkezett be. A profi (vagyis kiadói felkérésre készült) előzetesek közül a zsűri (Benedek Anna, a prae.hu irodalmi rovatvezetője, Divinyi Réka forgatókönyvíró, Fabricius Gábor reklámszakember, Forgács Nóra Kinga, a prae.hu filmes rovatának vezetője és M. Tóth Géza animációfilmes rendező) Hubai Gergely Torn music című kötete (kritikánk: itt) számára készített könyvtraileréért ítélte oda a harmadik, százezer forintos díjat.

A kétszázezer forintos második díjat Koszti Zsuzsanna (VJ FLlux) kapta, aki Mats Strandberg-Sara Bergmark Elfgren A kör című kötetéhez készített trailert a GeoPen Kiadó számára.

A háromszázezer forintos első díjat Erdős István vehette át, aki Aprótörpe indiánok című könyvéhez maga rendezett könyvtrailert Bonczföldi Andreával (animátor), Pásztohy Pankával (designer) és Erdős Jonatánnal (narrátor) a Pozsonyi Pagony könyvkiadó számára.

A kétszázezer forintról döntő közönségszavazást Köllő Ildikó és Balázs Brigitta filmje nyerte, amit a JAK-füzetek sorában megjelenő, Nagypál István A fiúkról című kötetéhez készítettek.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr734765412

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.09.10. 14:12:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása