Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (07.19.)

1 ügyű, Holmes

2012. július 19. - Orosdy Dániel

Sherlock Holmes: Holmes és a primadonna
Az Angliába szakadt hazánkfia, Peter Sasdy tévéfilmje, 1. rész. Holmes szerepében: Christopher Lee. A 2. rész 17:35-kor kezdődik.
Vetítik: Film+ - 12:05

Vinny, az 1 ügyű
Jonathan Lynn vígjátéka a Borzasztó emberek és A Riviéra vadorzói írójának forgatókönyvéből, Joe Pesci, Ralph Macchio és a szerepért Oscart nyerő Marisa Tomei főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 20:05

Gimiboszi
Alexander Payne díjnyertes, elismert, de eleinte szerény anyagi sikert arató vígjátéka, iskolai közegben játszódó szatíra Tom Perrotta regénye nyomán. Főszereplők: Matthew Broderick, Reese Witherspoon, Chris Klein, Colleen Camp.
Vetítik: TV2 - 21:05

gimiboszi.jpg

Nyár a hegyen
Bacsó Péter egyik korai, többek között Acapulcóban és San Sebastiánban is díjazott remeke Mensáros Lászlóval. Zene: Cseh Tamás.
Vetítik: Duna - 21:20

Aranykapu
Többek között Arany Oroszlánra és Golden Globe-ra jelölt dráma Charlotte Gainsbourg-gel, Martin Scorsese is részt vett a reklámkampányában.
Vetítik: Film Mánia - 00:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr934665488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása