Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (07.04.)

Nyári laza

2012. július 04. - Orosdy Dániel

Holdfény és Valentino (alias A Hold színei)
Dramedy Neil Simon lányának, Ellennek az önéletrajzi ihletésű színdarabja alapján. Szereplők: Elizabeth Perkins, Gwyneth Paltrow, Kathleen Turner, Whoopi Goldberg, Josef Sommer, Jon Bon Jovi, Jeremy Sisto, Peter Coyote.
Vetítik: Viasat3 - 10:20

Mindörökké szerelem
Díjnyertes tévéfilm Halle Berry főszereplésével egy klasszikus amerikai regény nyomán.
Vetítik: RTL Klub - 14:00

A terror iskolája
Nyári laza akció! #1 - A Beverly Hills-i zsaru Oscarra jelölt írójának rendezői bemutatkozása Louis Gossett, Jr., Sean Astin, Wil Wheaton, Denholm Elliott, Jerry Orbach és R. Lee Ermey főszereplésével. Társíró: David Koepp.
Vetítik: Filmmúzeum - 21:00

terror iskolája.jpg

Die Hard 3. - Az élet mindig drága
Nyári laza akció! #2 - Ha minden harmadik rész így sikerülne...! Az aktuális magyar filmügyi megváltó/diktátor (e megjelölések közül a Kedves Olvasó egyéni ízlése alapján választhat) produkciója Bruce Willis-szel és Sam Jacksonnal. Rendezte: John McTiernan. Írta: Jonathan Hensleigh.
Vetítik: Film+ - 21:00

A hetedik pecsét
Ingmar Bergman klasszikusa, minden idők egyik legjobb filmjének tartják.
Vetítik: m2 - 23:05

Kamera által homályosan
Richard Linklater kiváló animációs filmje, Philip K. Dick világhírű regényének adaptációja.
Vetítik: RTL Klub - 23:30

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr794627031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dutch 2012.07.05. 13:32:11

A Terror iskolája remek kis film, tegnap is megnéztem, sokadjára. Emlékszem, amikor elõször láttam a bemutatóját egy kikölcsönzött videókazetta eleji ajánlóban, valamikor a 90es évek elején. Nagyon kíváncsi voltam rá, de valamiért még évekig nem jött a tékába (legalábbis amibe jártam:)

Az egyszerû történet ellenére végig teljesen leköt, jól adagolják az eseményeket, a karakterek pedig nagyon szerethetôk. Szerintem a szinkron is sokat dob rajta.

A Die Hard pedig John McTiernannal kezdôdött, és ért is véget. Pont.
süti beállítások módosítása