Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (06.30.)

A nap vége

2012. június 30. - Orosdy Dániel

Várlak nálad vacsorára
Howard Zieff kellemes romantikus vígjátékában mindenki kedvenc morgós medvéje, Walter Matthau Glenda Jackson, Richard Benjamin és a remek alakítást nyújtó Art Carney oldalán komédiázik. Állítólag a film Henri-Pierre Roché második regénye, a Francois Truffaut által is feldolgozott Két angol lány és a kontinens alapján készült, de erre a stáblistán semmi sem utal, és a két mozi közti rokonság sem egyértelmű, még az alapsztori szintjén sem.
Vetítik: Duna - 16:15

Sárkányszív
Az XXX rendezőjének fantasy-ja Dennis Quaid, Pete Postlethwaite, David Thewlis, Dina Meyer, Julie Christie, Brian Thomson, valamint a digitális sárkányt alakító Sean Connery főszereplésével.
Vetítik: m1 - 16:45

Bolondos dallamok - Újra bevetésen
Joe Dante szórakoztató kalandvígjátéka Brendan Fraser, Jenna Elfman, Timothy Dalton, Steve Martin, Heather Locklear és Joan Cusack, valamint Tapsi Hapsi, Dodó Kacsa és a többiek főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 19:30

Karate kölyök 3.
A rosszul fogadott, relatíve anyagilag is gyengén teljesítő harmadik etap.
Vetítik: TV2 - 19:35

A végső visszaszámlálás
A honi videókorszak egyik alapfilmje Kirk Douglas, Katharine Ross és Martin Sheen főszereplésével.
Vetítik: m1 - 20:15

végső visszaszámlálás.jpg
Rocky IV.
A sorozat anyagilag legsikeresebb része (a fogadtatása viszont már jóval gyengébb volt a korábbi részekénél). Sly ezúttal Dolph Lundgrennel csap össze.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Tortúra
Rob Reiner második Stephen King-feldolgozása, és az Állj mellém!-hez hasonlóan ez is a legjobbak közé tartozik. Főszereplők: a remek formában lévő James Caan és az alakításáért Oscarral jutalmazott Kathy Bates.
Vetítik: Viasat6 - 21:30

Gyilkos donor
Barbet Schroeder korrekt thrillere Michael Keaton és Andy Garcia főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 21:50

Camino
Díjnyertes spanyol film.
Vetítik: Duna - 22:50

Őrült nők ketrece / Kémek a lokálban - Őrült nők ketrece 2
Három Oscarra jelölt francia vígjáték Edouard Molinaro rendezőtől (A bajkeverőOszkárHeves jeges), Jean Poiret írótól (Kellemes húsvéti ünnepeket!) és Francis Veber forgatókönyvírótól (Pofa be!Dilisek vacsorája). Főszereplők: Ugo Tognazzi, Michel Serrault, Michel Galabru. A nagysikerű remake-et Madárfészek címen készítette el Mike Nichols. / A nagysikerű vígjáték kevésbé jól fogadott második része, azonos alkotóktól.
Vetítik: Filmmúzeum - 23:00 / 00:40

A nap vége
Hajnali kezdés, inszomniások előnyben! Ingmar Bergman klasszikusa, melyet többek között a Guardian is minden idők egyik legjobb filmjének tart.
Vetítik: m2 - 02:30

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr544620156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása