Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (06.28.)

Van Gogh: Mona Lisa

2012. június 28. - Orosdy Dániel

Fesd újra, Van Gogh!
Érdekes alapötlet! "Van Gogh, akinek életében csak egyetlenegy képet sikerült eladnia, döbbenten értesül róla, hogy mára, mint az egyik legnagyszerűbb festőt tartják őt számon, s az alkotásai hatalmas összeget érnek." (port.hu)
Vetítik: TV2 - 12:20

Feketelistán
Az elsősorban producerként (el)ismert Irwin Winkler (RockyDühöngő bika) Arany Pálmára jelölt, de közepesnél éppen csak jobb rendezői bemutatkozása. A forgatókönyv a való életben feketelistára tett Abraham Polonsky forgatókönyve alapján készült, aki levetette a nevét a stáblistáról, miután Winkler átírta a művét. Szereplők: Robert De Niro, Annette Bening, George Wendt, Chris Cooper, Martin Scorsese, Barry Primus, Tom Sizemore.
Vetítik: RTL Klub - 14:05

A bosszú börtönében
John Flynn emlékezetes börtönfilmje Sylvester Stallone és Donald Sutherland főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 21:00

bosszúbörtönében.jpg

A miniszter félrelép
Minden idők egyik legsikeresebb magyar filmje a rendezőként és íróként triplázó Kern András és Koltai Róbert, valamint Dobó Kata, Gáspár Sándor, Reviczky Gábor, Udvaros Dorottya, Hernádi Judit, Kamarás Iván, Kállai Ferenc főszereplésével.
Vetítik: Duna - 21:20

Szerelem sokadik látásra
Felül semmi rendezőjének romantikus filmje Ashton Kutcherrel és Amanda Peettel.
Vetítik: RTL Klub - 21:30

Mona Lisa
"Kitchen sink noir", avagy Neil Jordan remekműve a zseniális Bob Hoskins-szal. További szereplők: Michael Caine, Cathy Tyson és Robbie Coltrane.
Vetítik: m1 - 23:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr544615908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása