Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (04.24.)

Kristálytükör által

2012. április 24. - Orosdy Dániel

Dávid és Góliát
Ferdinando Baldi és Richard Pottier peplumja a saját jeleneteiben önmagát instruáló Orson Welles főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 12:25

Tükör által homályosan

A Duna TV Bergman-sorozatának következő darabja, egy újabb klasszikus, az ún. Magány-trilógia első része. Jelölték: Arany Medvére, 2 BAFTA-ra és a legjobb forgatókönyvért járó Oscarra. Megkapta: a legjobb külföldi filmnek járó Oscart és Golden Globe-ot.
Vetítik: Duna - 20:00

tükör által.JPG

Lottózsonglőrök
Népszerű és elismert vígjáték Kirk Jones rendezőtől (Nanny McPheeMindenki megvan) a hatvanas években Oscar- és Golden Globe-jelölt Ian Bannen főszereplésével, aki egy évvel a halála előtt ezzel a filmmel abszolválta a nagy visszatérést.
Vetítik: m1 - 20:40

A kristálytükör meghasadt
Guy Hamilton krimije sztárok tömegével: Angela Lansbury, Geraldine Chaplin, Tony Curtis, Edward Fox, Rock Hudson, Kim Novak, Elizabeth Taylor. Ez volt John Brabourne és Richard B. Goodwin nagyköltségvetésű Agatha Christie-sorozatának harmadik darabja.
Vetítik: Filmmúzeum - 21:00

Szerelem utolsó vérig

Dobray György sorozatának harmadik, máig utolsó része, változatlanul Berencsi "Bery Ari" Attila (Füge) és Szilágyi Mariann (Ágota) főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 00:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr564469733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása