Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (11.15.)

2011. november 15. - Orosdy Dániel

Butch Cassidy és a Sundance kölyök
George Roy Hill klasszikus, óriási sikert aratott és elismerések tömegét begyűjtő westernfilmje William Goldman Oscar-díjas forgatókönyve alapján. Butch-ot Paul Newman, Sundance-t Robert Redford alakítja, gyengéd érzelmeik tárgya Katharine Ross.
Vetítik: Filmmúzeum - 21:00

A lány a tét
(alias Akikre büszkék vagyunk! - A hónap dolgozója)
Vígjáték Dane Cook, Jessica Simpson és Dax Shepard főszereplésével.
Vetítik: Duna - 21:20

Elpusztíthatatlanok

"Az Elpusztíthatatlanok egy olyan film, amit az ezredforduló közönségének sürgősen rehabilitálnia kellene, mert okos, vicces, pontos, és talán Carpenter legjobb munkája: tematikájában maró szatíra, megvalósításában pedig méltó tisztelgés Sergio Leone, George Romero, John Ford, azaz a rendező személyes hősei előtt." (KD)
Vetítik: Film+ - 23:05

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr863383707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dutch 2011.11.16. 11:10:10

Az Elpusztíthatatlanok a nyomasztó hangulata miatt nem az a film, amit évente előveszek, de tegnap megint megnéztem. A low budget ellenére remek kis film, Roddy Piper meg egyszerűen király. A második kedvencem a mestertől a Támadás a 13-mas rendőrörsön után (bronzérmes a Dolog).
süti beállítások módosítása