Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (10.22.)

King, Croft, Capone

2011. október 22. - Orosdy Dániel

A fantasztikus labirintus
Jim Henson fantasztikus filmje. Társíró: a Monty Pythonos Terry Jones. Főszereplők: David Bowie és Jennifer Connelly.
Vetítik: m1 - 15:55

Colorado földjén

Magas-Sierra western remake-je ugyanattól a rendezőtől (Raoul Walsh), de Bogart helyett Joel McCrea-val (ő volt az egyik öregedő pisztolyhős Sam Peckinpah remek Délutáni puskalövésekjében).
Vetítik: Duna - 16:15

Stephen King: Halálsoron

Frank Darabont harmadik Stephen King-adaptációja a The Woman in the Room és A remény rabjai után.
Vetítik: Viasat3 - 21:00


Lara Croft: Tomb Raider

Újabb sikeres Indiana Jones-kópia, ezúttal nem múmiával, hanem bögyös macával. (Mellesleg Indy maga is James Bond-kópiaként indult, úgyhogy egy szava se lehet.)
Vetítik: TV2 - 19:35

A nap birodalma

Steven Spielberg nyilvánvalóan Oscarra kacsintgató, de attól még meglehetősen jól sikerült filmdrámája J. G. Ballard önéletrajzi ihletésű műve alapján. Szereplők: az ifjú Christian Bale, John Malkovich, Miranda Richardson, Ben Stiller és Joe Pantoliano.
Vetítik: Duna - 21:30

Aki legyőzte Al Caponét

Brian De Palma stílusos, sikeres, elismerésekkel sűrűn dekorált és történetileg nem túl hiteles gengszterfilmje Kevin Costnerrel, Charles Martin Smith-szel, Andy García-val, Robert De Niro-val és a szerepért Oscarral jutalmazott Sean Connery-vel. Forgatókönyv: David Mamet. Zene: Ennio Morricone.
Vetítik: Viasat3 - 00:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr33321276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása