Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (09.22.)

Jákob, Butch és Sundance

2011. szeptember 22. - Orosdy Dániel

Jákob rabbi kalandjai
A francia vígjáték nemzetközi szinten is sikeres klasszikusa Louis de Funes-szel. (Mielőtt valaki bekommenteli: nem, nem "füné"-nek ejtik a nevét.)
Vetítik: Story4 - 21:00

Angyalszív

William Hjorstberg (Varró Attila kiváló fordításában) magyarul is megjelent kultregényének értő feldolgozása. Alan Parker elgondolkodtató és hatásos műfaji kavarcában (kb. erotikus-fantasztikus noir thriller) az akkor még jóarcú Mickey Rourke alakította a furcsa ügybe keveredő magándetektívet, az akkor még szinte kizárólag jó filmeket vállaló Robert de Niro pedig a titokzatos Louis Cyphre szerepében tündökölt.
Vetítik: Film+ - 21:00


Butch Cassidy és a Sundance kölyök

George Roy Hill klasszikus, óriási sikert akarott és elismerések tömegét begyűjtő westernfilmje William Goldman Oscar-díjas forgatókönyve alapján. Butch-ot Paul Newman, Sundance-t Robert Redford alakítja, gyengéd érzelmeik tárgya Katharine Ross.
Vetítik: Filmmúzeum - 21:00

Az élet sója

A Trainspotting alkotóinak elveszett filmje: nagy durranásnak szánták, furcsa pukkanás lett belőle. A szereplőgárda azért impozáns: Ewan McGregor, Cameron Diaz, Holly Hunter, Delroy Lindo, Dan Hedaya, Ian McNeice, Stanley Tucci, Tony Shalhoub, Ian Holm, Timothy Olyphant.
Vetítik: RTL Klub - 22:45

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr343244834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása