Filmvilág blog

Johnny Depp Rumnaplója

Előzetes: Rum Diary

2011. augusztus 26. - Baski Sándor

A Félelem és reszketés Las Vegasban után Johnny Depp újra egy Hunter S. Thompson adaptációban szerepel. A Rumnapló megfilmesítési joga már 10 éve elkelt, de sokáig nem sikerült a megfelelő stúdiót és rendezőt megtalálni a projekthez, csak annyi volt biztos, hogy kizárólag Depp lehet a főszereplő. Végül Bruce Robinson (Mi ketten, Jennifer 8) hozta tető alá az adaptációt, nem csak a rendezést, de a forgatókönyv megírását is vállalva. A történet szerint egy alkoholista, elvált újságíró, Paul Kemp (Depp) Puerto Ricóba utazik dolgozni és inni, ahol megismerkedik egy nővel (Amber Heard) és belekeveredik egy korrupciós ügybe. További szereplők: Aaron Eckhart, Giovanni Ribisi és Richard Jenkins. Előzetes az ugrás után.  

 

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr323182049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csono 2011.08.26. 20:54:08

A könyv alap, Depp a reszketésben szintén, tehát alap a négyzetent várok (Nolte volt a jelölt az öreg újságíróra, remélem megtartják).
süti beállítások módosítása