Filmvilág blog

Kormákur Amerikában drámázik

Inhale - előzetes

2010. október 26. - Baski Sándor

Baltasar Kormákur nevét a magyar nézők is ismerhetik, legalább is azok, akik rendszeresen látogatják a Titanic fesztivált. Az izlandi rendező Vérvonal című krimije 2009-ben elnyerte a Hullámtörők díjat, tavaly pedig személyesen kísérte el sajátos Csehov átiratát (Fehér nászéjszaka), első nagyobb sikere, a 101 Reykjavík pedig DVD-n is megjelent itthon, csakúgy mint első amerikai koprodukcióban forgatott drámája, az Út a mennyországba.
Kormákurnak most elkészült a második amerikai filmje is, az Inhale, amelyben egy házaspár vesedonort próbál szerezni beteg kislányuknak. Miután a várólista reménytelenül hosszúnak tűnik, az apa megpróbálja felvenni a kapcsolatot a Mexikóban működő illegális szervkereskedőkkel. Főszereplők: Dermot Mulroney, Diane Kruger, Sam Shepard, Jordi Mollà és Rosanna Arquette. Előzetes a tovább után.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr282399844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása