Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (05.11.)

2016. május 11. - Orosdy Dániel

Ezer év
Máriássy Félix tévéjátéka Karinthy Ferenc színdarabja nyomán, Tolnay Klárival, Törőcsik Marival, Máthé Erzsivel, Suka Sándorral, Sulyok Máriával, Keresztessy Máriával, Agárdy Gáborral és Páger Antallal.
Vetítik: Duna World - 11:35

Börtönregény
Mel Gibson színészi-írói-produceri közreműködésével készült, minden bizonnyal nagy visszatérésnek szánt akciófilm, mely nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Peter Stormare, Dean Norris és Bob Gunton mindenesetre besegített Melnek a kamera előtt.
Vetítik: TV2 - 21:20

Napló szerelmeimnek
Mészáros Márta Ezüst Medve-díjas drámája, a Napló-sorozat második része. Szereplők: Czinkóczi Zsuzsa, Anna Polony, Jan Nowicki, Irina Kuberskaya, Szemes Mari, Kútvölgyi Erzsébet, Bánsági Ildikó, Margitai Ági, Epres Attila.
Vetítik: Duna - 22:10

Doktor Detroit
Vígjáték Dan Aykroyddal.
Vetítik: Viasat6 - 23:00

doktor_detroit.jpg

Stigmata
Nézhető horrorfilm Patricia Arquette és Gabriel Byrne főszereplésével egy lányról, akinek stigmák jelennek meg a testén (elvileg nem az Ördög leszármazottja, de a film attól még Az ördögűzőé).
Vetítik: Film Mánia - 00:00

Egy veszedelmes viszony
Oscarra, Arany Medvére és sok más rangos díjra jelölt dán-svéd-cseh-német történelmi dráma A tetovált lány-filmek egyik forgatókönyvírójától, többek között Mads Mikkelsennel.
Vetítik: Duna - 00:20

Szívemre célozzatok
Technikai díjakra jelölt olasz történelmi film Omar Sharif főszereplésével. Feltűnik benne Rátóti Zoltán is!
Vetítik: Duna - 02:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr808702776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása