Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (05.07.)

2016. május 07. - Orosdy Dániel

Valahol Európában
Radványi Géza klasszikusa a rendező és Balázs Béla forgatókönyve nyomán, Somlay Artúr és Gábor Miklós főszereplésével.
Vetítik: Duna World - 11:10

Mindenki ártatlan?
Palásthy György vígjátéka remek színészekkel (Szendrő József, Tolnay Klári, Gobbi Hilda, Márkus László, Alfonzó, Garas Dezső, Körmendi János stb.).
Vetítik: Duna - 15:40

Az elnök emberére talál
Donald Petrie vígjátéka az Oscar-díjas Tom Schulman (Holt költők társasága) forgatókönyvéből, Gene Hackman, Ray Romano és Marcia Gay Harden főszereplésével. Hackman ezzel a filmmel vonult vissza a színészi pályától.
Vetítik: RTL Klub - 15:45

Hárman a slamasztikában
Az Óvakodj a törpétől duója, Goldie Hawn és Chevy Chase Charles Grodinnal kiegészülve forgatta le ezt a remek komédiát Neil Simon forgatókönyve alapján.
Vetítik: Duna - 19:35

Időzített bomba
Stephen Hopkins akciófilmje Jeff Bridges, Suzy Amis, Tommy Lee Jones, Forest Whitaker és Lloyd Bridges főszereplésével.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

A kis szemtanú
Peter Weir népszerű és elismert bűnügyi drámája Harrison Forddal és Kelly McGillis-szel. További szereplők: Josef Sommer, Lukas Haas, Alexander Godunov, Danny Glover, Viggo Mortensen.
Vetítik: Duna - 21:20

kis_szemtanu.jpg

Mindenképpen talán
Romantikus vígjáték a Last Vegas és a második Bridget Jones-film forgatókönyvírójától jó színészekkel (Ryan Reynolds, Rachel Weisz, Elizabeth Banks, Kevin Kline, Kevin Corrigan stb.)
Vetítik: TV2 - 21:25

Szahara
A számtalan Szahara közül ez elvileg a James Belushi-féle, azaz egy igen szórakoztató tévéfilm a Tarantino-kedvenc Brian Trenchard-Smith-től, aki azt a John Ford-filmet (Szahara, 1943) dolgozta fel, amely maga is egy Mihail Romm-film remake-je volt (Sivatagi 13-ak, 1937). Őrület!
Vetítik: TV2 - 23:55

Rampart
Kihagyott ziccer, bár messze van 2011 legrosszabbjaitól, ahogy QT állította. Mindenesetre a kiváló A harcmező hírnökei alkotóitól (Oren Moverman, Woody Harrelson, Ben Foster, Steve Buscemi) többet vártunk volna, James Ellroy-tól pedig mindentől függetlenül is. Akikben még (ezúttal, picit) csalódtunk: Sigourney Weaver, Ice Cube, Ned Beatty, Anne Heche, Robin Wright.
Vetítik: RTL Klub - 00:15

Hajsza
Francia krimi Lawrence Block novellája alapján, Jean Dujardin főszereplésével.
Vetítik: m2 - 01:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr728692826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása