Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (11.12.)

2012. november 12. - Orosdy Dániel

visszavágó_1.jpgA belgrádi Fantom
Népszerű szerb-magyar-bolgár akciófilm.
Vetítik: Duna World - 20:00

Bosszú az Eiger csúcsán
Clint Eastwood ezzel a filmmel egyszerre tört James Bond és Sir Edmund Hillary babérjaira. Zene: John Williams. Ben Bowmant az Oscar-díjas George Kennedy alakítja.
Vetítik: Film+ - 21:00

Visszavágó
A Lee Marvin főszereplésével készült, kultklasszikus A játéknak vége némileg felemásra sikerült remake-je (a rendezői változat valamivel kevésbé következetlen). A Donald E. Westlake regényét először adaptáló John Boorman szerint egyébként "úgy tűnik, Mel Gibson Lee Marvinnak hiszi magát. Csak éppen 60 centivel alacsonyabb. És harmadannyira tehetséges."
Vetítik: Viasat3 - 21:25

30 nap éjszaka: Sötét napok
A kiváló vámpírhorror kevésbé kiváló folytatása. (Vicces adalék: az első rész itthon A sötétség 30 napjaként ismert, nem 30 nap éjszakaként, de még csak arról sem vagyok meggyőződve, hogy forgalmazták nálunk, ellentétben a DVD-n kihozott folytatással.)
Vetítik: AXN - 22:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr284902686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dutch 2012.11.13. 18:05:19

Azért Boormannal kicsit elszaladt a ló. Az lehet, hogy Marvinnak jobban állt a szerep, de Gibsont tehetségtelennek nevezni...

Orosdy Dániel · http://danielorosdy.blog.hu/ 2012.11.13. 18:28:18

@dutch: Nyilván elfogult volt, amikor ezt nyilatkozta. :) Bár tulajdonképpen nem azt mondta, hogy Gibson tehetségtelen, hanem hogy csak töredéke a tehetsége Marvinénak. És miután Marvin tényleg rohadt jó volt, ez végül is annyira nem negatív... ;)

Egyébként Boormannak is beszóltak már, konkrétan Friedkin lehülyézte Az ördögűző 2 miatt. Valószínűleg ő is elfogult volt.
süti beállítások módosítása