Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (09.08.)

Joe, Bob, Falco

2012. szeptember 08. - Orosdy Dániel

Joe és a vulkán
Az Oscar-díjas forgatókönyvíró, John Patrick Shanley (Holdkórosok, Kétely) vígjátéka Tom Hanks-szel és Meg Ryannel (ez volt az első közös filmjük).
Vetítik: Viasat3 - 08:20

Isten nem ver Bobbal
Frank Oz remek komédiája Bill Murray (levakarhatatlan páciens) és Richard Dreyfuss (vakációzni vágyó lélekbúvár) egyre jobban eldurvuló csatájáról.
Vetítik: Viasat3 - 13:20

Ki nevet a végén?
Ismerve a filmet, a kedves néző valószínűleg sem a végén, sem közben nem fog nevetni, viszont ha valaki kíváncsi rá, milyen alakítást nyújt egy "rendes filmben" Quentin Tarantino, itt a nagy alkalom.
Vetítik: Viasat3 - 15:15

kinevetavégén-qt.jpgÉlet apával
Kertész Mihály vígjátéka.
Vetítik: Duna - 15:50

Csak egy telefon
Mamcserov Frigyes vígjátéka Fehér Klára műve nyomán, Ruttkai Éva főszereplésével.
Vetítik: m1 - 17:15

Valahol, valamikor
Jeannot Szwarcz (Cápa 2) romantikus filmje Richard Matheson írása nyomán Christopher Reeve és Jane Seymour főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 17:15

Eszter hagyatéka
Márai Sándor művének feldolgozása.
Vetítik: ATV - 19:25

Beverly Hills-i zsaru 2.
A nemrég elhunyt Tony Scott akcióvígjátéka Eddie Murphy-vel. Nem rossz, de nem hozza az első film színvonalát, és mintha a visszatérő szereplők is agymosáson estek volna át a köztes időben.
Vetítik: TV2 - 19:35

Jobb ma egy zsaru, mint holnap kettő
John Badham akcióvígjátéka a zsaruszerepre készűlő sztárról (Michael J. Fox) és az őt betanító nyomozóról (James Woods).
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Bőrnyakúak
Sam Mendes háborús drámája. Jake Gyllenhaal, Peter Sarsgaard, Jamie Foxx és Chris Cooper mellett a filmben feltűnik a Kárpát-medence Hugh Grantje, Fenyő Iván is.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Die Hard 4.: Legdrágább az életed
Szép szemléltetése az örök igazságnak, mely szerint tudni kell abbahagyni.
Vetítik: RTL Klub - 21:15

Falco - Az ördögbe is, még élünk!
Életrajzi film Falcóról, az 1998-ban elhunyt, világszerte sikeres osztrák popsztárról.
Vetítik: m1 - 23:20

Az élet sója
A Trainspotting alkotóinak elveszett filmje: nagy durranásnak szánták, furcsa pukkanás lett belőle. A szereplőgárda azért impozáns: Ewan McGregor, Cameron Diaz, Holly Hunter, Delroy Lindo, Dan Hedaya, Ian McNeice, Stanley Tucci, Tony Shalhoub, Ian Holm, Timothy Olyphant.
Vetítik: RTL Klub - 23:50

Holtak naplója
George A. Romero zombisorozatának ötödik része.
Vetítik: Film+ - 00:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr324760466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dutch 2012.09.08. 20:21:22

Die Hard: egyetértek. Nálam a negyedik rész az Utolsó Cserkész :)
Beverly Hills-i Zsaru: érdekes módon nekem jobban tetszik a második rész. Az elsőnek klasszikusabb szaga van, de ebben több a poén. Természetesen szigorúan eredeti szinkronnal. Most nézem az újjal, és teljesen elrontja a jelenetek nagy részét.

Orosdy Dániel · http://danielorosdy.blog.hu/ 2012.09.09. 20:16:40

@dutch: Nekem a második Beverly Hills-i Zsaru egyrészt túlságosan trash-be hajlik (pl. Nielsen figurája miatt), másrészt túlságosan elüt az első résztől minden szempontból (ami viszont nagy gyerekkori kedvencem volt). Az viszont biztos, hogy a szinkronon sok áll vagy bukik ezeknél a filmeknél.
süti beállítások módosítása