Filmvilág blog

Naplózzuk a filmeket!

Szolgálati közlemény

2009. július 14. - filmvilág

A filmnapló, akárcsak az olvasónapló, hasznos találmány, főleg egy rutinos filmfanatikus számára. Előnyei számosak, az év végi „best of” vagy „worst of” listák készítésekor is jól jön, de évek távlatából sem érdektelen rákeresni egy-egy címre, hogy lássuk, annak idején hogyan értékeltük a filmet. A Filmvilág blog szerzői közül többen is vezettek / vezetnek ilyen naplót, a továbbiakban viszont ezt nyilvánosan fogjuk tenni, azaz az oldalsávban olvasóink is követhetik, hogy mely filmeket láttuk legutóbb, illetőleg hogyan tetszettek. (Az ötlet eredeti formájában a Geekztől származik, mi viszont nem külön-külön, hanem közös twitter feedben naplózzuk a filmes élményeinket.)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr601246823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jamamuraeonflux · http://aeonflux.freeblog.hu 2009.07.15. 18:06:35

ez tök jó, de a szignók kiket takarnak?

Baski Sándor · http://filmvilag.blog.hu 2009.07.15. 18:36:58

SL - Sepsi László
KD - Klág Dávid
OD - Orosdy Dániel
BS - Baski Sándor

Baski Sándor · http://filmvilag.blog.hu 2009.07.15. 22:21:22

Bocs Csaba, nem szándékos volt! :)

jamamuraeonflux · http://aeonflux.freeblog.hu 2009.07.15. 23:29:17

kösz a megoldókulcsot.

daninak üzenem, az ANCHORMAN nem csak a broad humorróél szól, tele van finom utalásokkal, korkarikatúrával, egyebekkel. nálam egyértelműen 10/10.

Orosdy Dániel · http://danielorosdy.blog.hu/ 2009.07.16. 07:29:01

@jamamura: Jama, értettem az utalásokat, vettem a lapot, csak hiányoltam az igazán jó poénokat, illetve nem voltak elég sűrűek. Nekem kb. olyan volt a film, mintha egy nagyon szép keretbe közepes festményt illesztettek volna. Tudom, nem sokan értenek egyet velem (ld. a film helyezéseit mindenféle listákon), de ugyanez volt az érzésem a Taplógáznál is. Azokat a fránya poénokat azért nem lehet pótolni. Vagy velem van a baj. :)
süti beállítások módosítása