Filmvilág blog

Elhalasztják a Friss Húst

2020. március 11. - filmvilág

frisshus.png

 

A Friss Hús Budapest évek óta ugyanakkor, a húsvét előtti időszakban tölti meg programokkal a Toldi tereit. Az elmúlt hetek eseményei nyilvánvalóvá tették a szervezők számára, hogy át kell gondolniuk, lehetséges-e az idei fesztivál lebonyolítása úgy, hogy mindenki – alkotók, szervezők és a közönség is – teljes biztonságban érezze magát.


"A koronavírus miatt kialakult helyzetben nem maradt más felelős választásunk, mint elhalasztani a Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivált, amit a terv szerint március 23–29. közt lett volna" - írják közelményükben a szervezők.


Egy későbbi időpontban mindenképp megrendezik a 2020-as Friss Húst – járványügyi helyzettől is függően hamarosan bejelentik az idei fesztivál alternatív időpontját. 


Hogy a nézők addig se maradjanak rövidfilmek nélkül, a Friss Hús ideje alatt a fesztivál korábbi díjnyertes és klasszikus filmjeit online teszik elérhetővé. A válogatást a Friss Hús honlapján és Facebook-oldalán lehet majd figyelemmel kísérni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7015515448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása