Filmvilág blog

FOMO - Megosztod, és uralkodsz - és érzékenyítőkampányt szervezel

2019. október 01. - filmvilág

day1_kd_0152.jpg

Október 10-én kerül mozikba Hartung Attila első filmje. A FOMO - Megosztod, és uralkodsz a mai serdülők online és offline térben játszódó életébe nyújt bepillantást.

A filmhez oktatási segédanyagok készültek, amelyek a felelősség, az online közegben való tudatosság, az önismeret és a következmények témaköreit érintő beszélgetésekhez kívánnak szakmai támpontot nyújtani. Egyszerre reflektálnak a filmben történtekre és a mindennapokra, a világra, amelyben a fiatalok és mi mindannyian élünk. A szakmai anyag célja, hogy tartalmas beszélgetés és eszmecsere induljon el az online világ jelenségeiről, a fiatalabb és idősebb generációk élményeiről, valamint arról, hogy az online világ előnyei és árnyoldalai miként hatnak ránk.

Az oktatási segédanyag a https://fearofmissingout.hu címen érhető el. A szakemberek négy olyan témát dolgoznak fel, amelyek a középiskolák felsőbb évfolyamaiban az osztályfőnöki órák témái lehetnek. Az érdeklődő intézményeknek igény szerint nyomtatott összefoglalókat is küldenek, illetve a szakemberek vállalják, hogy az iskolákban személyesen is érzékenyítő előadásokat tartanak a fenti témákban. A segédanyag leghatékonyabban a film megtekintése után használható, ezért a forgalmazó segít a pedagógusoknak zártkörű vetítések szervezésében.

További információ: forgalmazas@mozinet.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6315186026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása