Filmvilág blog

Black Mirror: Bandersnatch - Válaszd a Netflixet?

2019. január 08. - filmvilág

bm_bandersnatch_9_0.jpg

December végén felkerült a Netflixre a méltán zseniálisnak tartott Black Mirror sorozat új epizódja. A Bandersnatch a könyvek és a videójátékok világából már ismerős interaktív történetmesélési módszert használja, vagyis a néző dönti el, hogy milyen irányba tereli a főhős életét. Új adásunkból kiderül, hogy

  • parasztvakítás vagy forradalmi újítás történik-e,
  • ki jár jobban ezzel a formátummal, a néző vagy a Netflix,
  • van-e szerintünk jövője ennek a műfajnak,
  • és hova helyezhető el ez az epizód a Black Mirror világán belül?

Az adás 23:30-ig spoilermentes. Közreműködők: Huber Zoltán, Borbíró András, Baski Sándor. Korábbi nagy Black Mirror-podcastunk itt hallgatható meg, a Netflix és a mozi viszonyáról pedig itt vitatkoztunk tavaly.

A podcast epizódjai minden fontosabb podcast applikációban elérhetőek, de - ÚJDONSÁG! - a Spotify-on és az iTunes-on is fel lehet ránk iratkozni. (Ugyanitt köszönettel várjuk a szöveges értékeléseket.)    

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8914547932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása