Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (12.13.)

2016. december 13. - Orosdy Dániel

Férfiak mesélik...
Gaál Albert tévéfilmje. Forgatókönyv: Bárány Tamás. Szereplők: Kállai Ferenc, Benkő Péter, Sinkó László, Somogyvári Rudolf, Sinkovits Imre, Piros Ildikó, Sir Kati, Urbán Erika, Major Tamás, Verebély Iván, Harsányi Frigyes.
Vetítik: Duna World - 11:20

Egy gésa emlékiratai
Rob Marshall (Chicago, Kilenc) díjnyertes drámája, melyben feltűnik többek között Ken Watanabe, Michelle Yeoh és Gong Li is.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Az eltapsolt pénz (alias Élni tudni kell)
Spanyol vígjáték Salma Hayek főszereplésével.
Vetítik: Story4 - 21:00

A golyó
Akcióthriller Danny Trejo, Jonathan Banks és John Savage főszereplésével. Az egyik producer Trejo másodunokatestvére, Robert Rodriguez volt.
Vetítik: Film+ - 22:50

Cheech és Chong rajzfilmje
A stoner humor kis hazánkban kevésbé ismert legendái, Tommy Chong és Cheech Marin régi standup-műsorai alapján készült ez a 2013-as rajzfilm, amely a Cheech & Chong páros első közös játékfilmje volt 1982 óta (és egyben valószínűleg az utolsó is).
Vetítik: TV2 - 03:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7812043553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása