Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (12.06.)

2016. december 06. - Orosdy Dániel

Kalandok és figurák
Horváth Tibor tévéjátéka Balázs Béla műve alapján. Szereplők: Esztergályos Cecília, Gera Zoltán, Benkő Gyula, Almási Éva, Sinkó László, Tolnay Klári, Bara Margit, Borbás Gabi, Tándor Lajos, Jani Ildikó.
Vetítik: Duna World - 11:45

Viharzóna
Wolfgang Petersen katasztrófafilmje George Clooney,  Mark Wahlberg, Diane Lane, Mary Elizabeth Mastrantonio és Karen Allen főszereplésével. További szereplők: John C. Reilly, William Fichtner, John Hawkes, Michael Ironside.
Vetítik: Film+ - 20:50

Chloe - A kísértés iskolája
Atom Egoyan Az igazság fogságában után újra erotikus feszültségekben bővelkedő thrillert rendezett, ezúttal egy 2003-as francia film (Nathalie) alapján. Julianne Moore alakítja a féltékeny feleséget, aki felbérel egy gyönyörű eszkort lányt (Amanda Seyfried), hogy próbálja meg elcsábítani a férjét (Liam Neeson.) (BS)
Az érzelmességében is visszafogott drámai alapanyagot Egoyan az erotikus thriller felé mozdítja el, és ebben a közegben láthatóan nem mozog otthonosan. (Pálos Máté kritikája a Filmvilág 2011/04. számában olvasható.)
Vetítik: Viasat3 - 21:00

A kis hercegnő
Alfonso Cuarón családi mozija.
Vetítik: Story4 - 21:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6912026567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása