Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (12.02.)

2016. december 02. - Orosdy Dániel

Nincs többé férfi
Horváth Tibor tévéfilmje Sipkay Barna műve nyomán. Szereplők: Szakácsi Sándor, Benkóczy Zoltán, Borbás Gabi, Egri István, Patkós Irma, Tábori Nóra, Kenderesi Tibor, Kaló Flórián.
Vetítik: Duna World - 11:20

A United 93-as
Paul Greengrass (A Bourne-csapda, A Bourne-ultimátum) díjnyertes drámája.
Vetítik: Story4 - 21:00

Lánybúcsú
Egy elfajuló leánybúcsú története az elsőfilmes Leslye Headland rendezésében. Szereplők: Kirsten Dunst, Isla Fisher, Lizzy Caplan, Rebel Wilson. (BS)
A film fő vezérfonala az alpári poénoktól sem mentes csajos gonoszkodás, a Másnaposok sikerhullámát meglovagolva főképp a nagy nap előtti ádáz ámokfutásra koncentrál (kokain, sztriptízbár, catfight), az alaphangulatot pedig természetesen itt is az a toposz szolgáltatja, hogy a nők kivetkőznek magukból, ha oltár kerül a látómezőjükbe. (Kovács Kata)
Vetítik: Cool - 21:10

Szerelmi hadviselés
Vígjáték Roger Moore, Susannah York, Raf Vallone, Shelley Winters, Sydne Rome, Lee J. Cobb és Jean-Pierre Cassel főszereplésével.
Vetítik: Duna - 00:10

Bobby Z élete és halála
John Herzfeld akciófilmje Don Winslow regénye nyomán, egész jó színészgárdával (Paul Walker, Laurence Fishburne, Olivia Wilde, Jason Flemyng, Keith Carradine, Joaquim de Almeida, Oleg Taktarov).
Vetítik: Viasat3 - 00:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5212015746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása