Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (12.01.)

2016. december 01. - Orosdy Dániel

Fűszer és csemege
Hajdufy Miklós tévéjátéka Csathó Kálmán 1940-ben már megfilmesített műve nyomán, többek között  Fónay Mártával, Gera Zoltánnal, Szacsvay Lászlóval, Pápai Erikával, Rátóti Zoltánnal, Tóth Enikővel, Kovács Nórával, Dunai Tamással, Konrád Antallal, Jakab Csabával, Kánya Katával.
Vetítik: Duna World - 11:40

Rocky V.
Rocky olyan, mint a bumeráng, nehéz tőle megszabadulni. 1990-ben már nem nagyon kellett a közönségnek, pedig Sly az első rész rendezéséért Oscar-díjat bezsebelő John G. Avildsent is visszahozta a produkcióba. Rocky mentoráltját Stallone fia, a 2012-ben elhunyt Sage Stallone alakítja.
Vetítik: Film+ - 21:00

Philadelphia - Az érinthetetlen
Jonathan Demme díjak-jelölések tömegével elismert drámája Tom Hanks, Denzel Washington, Antonio Banderas, Jason Robards, Mary Steenburgen és Joanne Woodward főszereplésével.
Vetítik: Duna - 22:10

Utánunk a tűzözön
Renny Harlin méltán népszerű humoros akciófilmje Shane Black forgatókönyvéből. Főszereplők: Geena Davis és Samuel L. Jackson. Aki még ismerős lehet: Craig Bierko, Brian Cox, David Morse, G.D. Spradlin, Larry King.
Vetítik: Film+ - 23:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr412013594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása