Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (11.28.)

2016. november 28. - Orosdy Dániel

A romlás virágai
Fészbúk láv, fészbúk film, politika és iPhone eplikéjsönök – a Magyarországon született (de Svédországban és Dél-Afrikában nevelkedett) debütfilmes rendező igazán naprakész, szaftosnak ígérkező románcát csupa státusz ápdéttel és YouTube videóval spékeli meg. Ráadásul olyan trendi, hogy a napi fészbúkpolitizálást is beemeli filmjébe. Főhőse egy teheráni lány, akit szülei Párizsba küldenek, ahol megszabadulva otthoni erényövétől rögtön bele is szeret szállodájának egyik alkalmazottjába. Love-sztorijuk közepette a teheráni zavargásokat figyelik on-line – tuti melodráma, gyönyörű főszereplőkkel. (AN)
Vetítik: Duna - 23:15

A Duce teste
Fabrizio Laurenti rendező már-már horror számba menő dokumentumfilmje Benito Mussolini, az olasz fasiszta diktátor halálának eddig eltitkolt dokumentumait tárja a nézők elé, valamint azt a hihetetlen testkultuszt, amely végigkísérte életét és halála utáni maradványait is. (port.hu)
Vetítik: Duna - 01:00

Mr. Pip
Lloyd Jones elismert regényének díjnyertes filmváltozata a Shrek- és Narnia-filmek rendezőjétől, Hugh Laurie és Kerry Fox főszereplésével.
Vetítik: Duna - 02:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1112003300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása