Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (11.22.)

2016. november 22. - Orosdy Dániel

Szerelmes sznobok
Nemere László tévéjátéka. Szereplők: Váradi Hédi, Csákányi László, Bánsági Ildikó, Sinkovits Imre, Bujtor István, Kádár Flóra, Gobbi Hilda.
Vetítik: Duna World - 11:30

Száguldó erőd
A Warner logó ellenére ez egy tipikus B ligás akció-katasztrófafilm, amely igazából azért játszódik vonaton, mert az első rész a hajót már kipipálta, és a bevált recepten minél kevesebbet akartak változtatni. Kellett egy látványos és állandóan mozgásban lévő helyszín. Érdemes még abba belegondolni, hogy ha nincs a Száguldó erőd, valószínűleg az Európa Expressz sem készül el soha. Ahhoz pedig, hogy Jean-Claude Van Damme is megcsinálja a maga vonatos-terroristás filmjét, egészen 2002-ig kellett várni. Ebben az évben jelent meg a Vakvágányon.(VD)
Geoff Murphy filmjének társírója a Cloverfieldes Matt Reeves, mellékszereplői Eric Bogosian, Katherine Heigl, Everett McGill, Morris Chestnut és Jonathan Banks.
Vetítik: Film+ - 21:00

Ca$h - A visszajáró
A Békétlen zóna rendezőjének független akcióthrillere Sean Bean, Chris Hemsworth és Mike Starr főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 23:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7011986526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása