Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (11.10.)

2016. november 10. - Orosdy Dániel

A nagymama
Horváth Z. Gergely tévéjátéka Csiky Gergely műve nyomán. Szereplők: Dajka Margit, Varga Mária, Eperjes Károly, Bessenyei Ferenc, Spindler Béla, Götz Anna, Gobbi Hilda, Törőcsik Mari, Koltai Róbert, Csákányi László.
Vetítik: Duna World - 11:35

Rocky II.
Rocky visszatér! A folytatást Oscarral már nem kínálták meg, de a kritikusok jól fogadták, a közönség imádta. Sly ezúttal a rendezői babérokat is maga aratta le. Ugyancsak visszatérők: Carl Weathers, Joe Spinell, Talia Shire, Burt Young, Burgess Meredith, Tony Burton.
Vetítik: Film+ - 21:00

Krumplirózsa
A romantikus vígjátékokra specializálódott, nemrég elhunyt Garry Marshall (Pretty Woman) rendezése Al Pacino-val és Michelle Pfeifferrel. (Minden érdemük elismerése mellett sem túl szerencsés színészválasztás.)
Vetítik: Duna - 22:30

Föltámadott a tenger
Nádasdy Kálmán, Ranódy László és Szemes Mihály epikus történelmi drámája Illyés Gyula műve nyomán, a kor szinte összes jelentős magyar színészével (köztük a Petőfit bő 40 évesen alakító Görbe Jánossal).
Vetítik: Duna - 00:30

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5711946571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása