Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (11.03.)

2016. november 03. - Orosdy Dániel

Öt férfi komoly szándékkal
Zsurzs Éva filmje Katkó István regénye nyomán, többek között Bakó Mártával, Darvas Ivánnal, Drahota Andreával, Hámori Ildikóval, Komlós Jucival, Koncz Gáborral, Kozák Andrással, Körmendi Jánossal, Márkus Lászlóval, Mensáros Lászlóval, Pécsi Ildikóval, Schubert Évával, Sunyovszky Szilviával, Szemes Marival és Sztankay István.
Vetítik: Duna World - 11:20

Rocky
Aranyos kis "feel good" történet egy bájosan bárgyú bokszolóról, sok giccsel és erős alakításokkal (igen, Stallonét is ide sorolom). A következő filmek elől hódította el a legjobb filmnek járó Oscart 1976-ban: Az elnök emberei, Hálózat, Taxisofőr, Dicsőségre ítélve. No comment.
Vetítik: Film+ - 21:00

Ghost
A kilencvenes évek elejének egyik nagy favoritja a ZAZ-féle őrült komédiákba (Airplane!, Csupasz pisztoly etc.) addigra nyilván beleunó Jerry Zuckertől. Főszereplők: Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopi Goldberg és Tony Goldwyn. Írta: Bruce Joel Rubin (Jákob lajtorjája).
Vetítik: Duna - 22:05

Horrorra akadva 4.
A népszerű paródiasorozat 4. része. Fő alkotói szerencsére már nem a Wayans-testvérek, hanem a műfaj modern mesterei, David Zucker, Jim Abrahams, Leslie Nielsen és Pat Proft, azaz a ZAZ csoport két tagja és két állandó segítőjük.
Vetítik: Viasat3 - 22:05

Azonosság
James Mangold stílusos, csavaros thrillere a modern megoldásokat kombinálja Agatha Christie (Tíz kicsi néger) és Alfred Hitchcock (Psycho) világával. Plusz tele van jó színésszel.
Vetítik: Film+ - 23:30

Nyom nélkül
"[E]gy szórakoztató, értékes, de nem minden ízében sikeres műfaji filmes kísérlet a nyolcvanas évek Magyarországából- és -ról, melyet ráadásul nem is csak Cseh Tamás jelenléte tesz kuriózummá"
Vetítik: Duna - 00:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9511922033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása