Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (10.04.)

2016. október 04. - Orosdy Dániel

A tranzitutas
A Gyarmati-Böszörményi házaspár és alkotópáros tévéfilmje. Szereplők: Tábori Nóra, Pogány Judit, Garas Dezső, Reviczky Gábor, Dörner György, Kari Györgyi, Mikó István, Némedi Mari, Őze Lajos.
Vetítik: Duna World - 11:40

Szóljatok a köpcösnek!
Elmore Leonard egyik legnagyobb slágere. Ráadásul a mester ezt még állítólag szerette is. (...) Az alvilági üzelmek parodisztikus labirintusában történő tökösen műfaj-ironikus manőverezés Barry Sonnenfeld hozzáértő kezében finoman, minden harsányságot és didaktikusságot mellőzve mosódik át álomgyári mechanizmusokat körberöhögő vagány szatírába. (...) Leonard karcos és furfangos klasszikusa továbbá tobzódik a felszabadult színészi jutalomjátékoktól. Annak ellenére, hogy a John Travolta által kitűnően megformált Chili Palmer nevetségesen laza karakterében talán túlságosan is ott rezonál a hasonszőrű Vincent Vega, a Szóljatok a köpcösnek! filmbuziságot cool-listára emelő szemi-kultikus brooklyni pénzbehajtója mégsem válik Tarantino-lábjegyzetté. Mellette pedig Gene Hackman, Delroy Lindo, Rene Russo, Danny DeVito – és 2013 két hősi halottja – Dennis Farina, és James Gandolfini is brillíroznak. (Pernecker Dávid)
Vetítik: Story4 - 21:00

John Carpenter: Vámpírok
A jeles horror-auteur kellemes vámpírwesternje James Woodsszal, Daniel Baldwinnal, Sheryl Lee-vel, Thomas Ian Griffith-szel és Maximilian Schell-lel.
Vetítik: Film Mánia - 22:50

A két őrmester
Sergio Corbucci vígjátéka Toto és Vittorio De Sica főszereplésével.
Vetítik: m2 - 02:45

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5911763787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása