Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (10.03.)

2016. október 03. - Orosdy Dániel

A beszélő köntös
Mikszáth Kálmán művének adaptációja Fejér Tamástól Iglódi Istvánnal és Páger Antallal. További szereplők: Detre Annamária, Kállai Ferenc, Görbe János, Tomanek Nándor, Fülöp Zsigmond, Őze Lajos, Bánhidi László, Harsányi Gábor.
Vetítik: Duna World - 11:35

Hold
Duncan Jones első filmje mértéktartó, mégis elevenünkbe vágó sci-fi. A film hőse, Sam [Sam Rockwell] három éves, magányos holdbéli tartózkodása végén jár, és már alig várja, hogy hazatérjen a földre feleségéhez és kislányához - lassan már csak a rájuk való emlékezés tartja benne a lelket. (Pintér Judit Nóra)
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Monte Wildhorn csodálatos nyara
Rob Reiner második dramedy-je "öregfiúk" témakörben, ismét A bakancslistában is főszerepet alakító Morgan Freemannel. További szereplők: Virginia Madsen, Madeline Carroll, Kenan Thompson, Fred Willard.
Vetítik: Duna - 23:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4411761433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása