Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (09.22.)

2016. szeptember 22. - Orosdy Dániel

Tánya
Havas Péter tévéfilmje. Szereplők: Kubik Anna, Oszter Sándor, Básti Juli, Bessenyei Emma, Földesi Judit, Horesnyi László, Koncz Gábor, Székhelyi József, Temessy Hédi, Zana József, Zsolnay András.
Vetítik: Duna World - 11:15

Végképp eltörölni
Chuck Russell akciófilmje Arnold Schwarzenegger és Vanessa L. Williams, valamint James Coburn és James Caan főszereplésével. A forgatókönyv egyik írója Walon Green (Vad banda, A félelem ára) volt.
Vetítik: Film+ - 21:00

Az a bizonyos első év
Brit romkom egy fiatal pár (Rose Byrne és Rafe Spall) házasságának első évéről. Dan Mazer rendező korábban az Ali G Indahouse, a Borat és a Brüno szkriptjét jegyezte, de ez állítólag más műfaj. (BS)
Vetítik: Duna - 21:45

Angi Vera
Gábor Pál nemzetközi díjakkal elismert, klasszikus drámája az ötvenes évekről Pap Verával és Dunai Tamással.
Vetítik: Duna - 23:30

Vállalati csalódások
Jól fogadott dráma Ben Affleck, Chris Cooper, Kevin Costner és Tommy Lee Jones főszereplésével. További szereplők: Rosemarie DeWitt, Maria Bello, Craig T. Nelson.
Vetítik: TV2 - 03:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3411733813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása