Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (09.19.)

2016. szeptember 19. - Orosdy Dániel

Nem szoktam hazudni
Kárpáti György filmje Voith Ági főszereplésével.
Vetítik: Duna World - 11:40

Holtodiglan
A Holtodiglant az teszi igazán izgalmassá, hogy az önreprezentáció és a szerepjáték motívumhálóját a házasság hatalmi narratívája mellett a bűnügyére is kiterjeszti. (...) Fincher mindig is vonzódott a vérre menő, de (perverz) játékként megtervezett bűnügyekhez (lásd a Cég által megkoreografált fiktív bűntetteket a Játsz/mában vagy John Doe tudatlan rendőrökkel szórakozó mestertervét a Hetedikben), de most mintha egy újfajta bűnözőtípus születése felett bábáskodna, amelyik nem feltétlenül fizikailag követi el a bűnöket, hanem távirányítja azokat, és csak telejelenlétével, azaz a távolból és virtuálisan manipulálja a szálakat. (Soós Tamás Dénes)
David Fincher thrillere Gillian Flynn regénye és forgatókönyve alapján készült, főszereplői Ben Affleck, Missi Pyle, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris és Tyler Perry. Zene: Trent Reznor.
Vetítik: Cool - 21:10

G. I. Jane
Ridley Scott "Odaadták, megrendeztem"-típusú filmjeinek egyike. Korrekt, de az egyetemes filmtörténet valószínűleg csak az azóta meglehetősen eltűnt főszereplőnő, ex-Mrs. Kutcher (akkor) rekordméretű gázsija miatt fogja jegyezni. Aki nem Demi Moore: Viggo Mortensen, Anne Bancroft, Jim Caviezel.
Vetítik: TV2 - 22:35

Machete
Robert Rodriguez (és Ethan Maniquis vágó) ál-trailerből forgatott ál-exploitation filmje, Danny Trejóval a fő-, és Antal Nimróddal az epizódszerepben. További szereplők: Jessica Alba, Robert De Niro, Steven Seagal, Michelle Rodriguez, Lindsay Lohan, Rose McGowan, Cheech Marin, Jeff Fahey.
Vetítik: Film+ - 23:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2511721969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása