Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (09.17)

2016. szeptember 17. - Orosdy Dániel

Grease (alias Pomádé)
Travolta, Newton-John stb., nem kell bemutatni.
Vetítik: Duna - 09:05

Ember a híd alatt
Vajda László (a már több Filmvilágban is megénekelt "Ladislao Vajda") filmje Csortos Gyulával, Lázár Máriával, Szakáts Zoltánnal és Kiss Ferenccel.
Vetítik: Duna World - 11:35

Nagydarab és Kicsiagy
Francia vígjáték Gérard Depardieu és Gina Lollobrigida főszereplésével, Goran Bregović zenéjével.
Vetítik: TV2 - 13:40

A legszebb férfikor
Simó Sándor filmje Latinovits Zoltánnal, Tímár Évával, Bujtor Istvánnal, Ronyecz Máriával, Novák Istvánnal és Szemes Marival.
Vetítik: Duna - 15:30

Nem férek a bőrödbe
Testcserélős vígjáték Jamie Lee Curtis-szel, Lindsay Lohannel és Mark Harmonnal.
Vetítik: Duna - 19:30

Túl a csúcson
A Túl a csúcson a nyolcvanas évek mozgóképes popkulturájának egy igen markáns lenyomata - de ami még ennél fontosabb, hogy kellő távolságból nézve rendkívül szórakoztató darab! (Huber Zoltán)
A néhai Menahem Golan családi és sportdrámájának főszereplői: Sylvester Stallone, Robert Loggia és Susan Blakely. A forgatókönyvet Stallone és az Oscar-díjas Stirling Silliphant írta. Zene: Giorgio Moroder.
Vetítik: Duna - 21:15

over_the_top.jpg

Megdönteni Hajnal Tímeát
Új magyar vígjáték, amely a romantikus komédiák szokott sablonjai helyett a Farrelly-testvérek testnedvekben gazdag dolgozatai (Keresd a nőt! és a többi) nyomvonalán halad. Bónusz: a kritikusok egybehangzó véleménye szerint Herczeg Attila filmje „ahhoz képest, hogy…” egészen korrekt. (BS)
Szereplők: Osvárt Andrea, Szabó Simon, Simon Kornél, Jordán Adél, Szandtner Anna.
Vetítik: RTL Klub - 21:30

Amerikai pite: A találkozó
Némiképp "vissza az alapokhoz"-jellegű 4. rész, benne Jason Biggs, Alyson Hannigan, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas, Eddie Kaye Thomas, Seann William Scott, Tara Reid, Mena Suvari, John Cho, Eugene Levy, Jennifer Coolidge, Natasha Lyonne, Shannon Elizabeth, Chris Owen, Rebecca De Mornay.
Vetítik: TV2 - 22:00

A Guardista
„A nagysikerű Erőszakik alkotógárdájának új filmje” – így a hivatalos promó, ami ebben a formában nem teljesen igaz. Martin McDonagh nevét valóban ott találhatjuk az executive producerek között, de a filmet nem ő írta és rendezte, hanem testvére, John Michael McDonagh. A történet egy ír kisvárosban játszódik, főhőse egy kicsapongó életet élő őrmester (Brendan Gleeson), aki egy amerikai FBI-ügynök (Don Cheadle) személyében partnert kap maga mellé, hogy együtt próbálják elfogni egy kokaincsempész-hálózat fejét (Mark Strong). (BS)
Az akciódús finálét leszámítva mindvégig lassú tempó és az a már-már feleslegesnek tűnő műgond, ami az operatőri munkát jellemzi, arról árulkodik, hogy nem az egyébként sem túl csavaros bűnügyi történeten van itt a hangsúly. (Vajda Judit kritikája a Filmvilág 2011/10. számában olvasható.)
Vetítik: Duna - 22:55

Szigorúan piszkos ügyek
Wai Keung (Andrew) Lau és Siu Fai (Alan) Mak hamar klasszikussá vált bűnfilmje két fiatalról, akik a törvény ellentétes oldalán épülnek be a rendszerbe (Andy Lau és Tony Leung). Martin Scorsese ez alapján készítette el az Oscar-díjas A téglát.
Vetítik: Film Mánia - 22:55

Tolvajok városa
Ben Affleck akciófilmje Chuck Hogan regénye alapján. Varró Attila szerint "tisztességtudó akció-caper, mintha csak tankönyvből készült volna, épp olyan olajozott és kiszámítható." Szereplők: a rendező, valamint Rebecca Hall, Jon Hamm, Jeremy Renner, Blake Lively és Pete Postlethwaite (RIP!).
Vetítik: RTL Klub - 23:35

Paulette
Vígjáték egy átlagemberről, aki kábítószerdealernek áll. (Milyen eredeti, ilyenről még sosem hallottunk!) A címszerepben Bernadette Lafont.
Vetítik: TV2 - 00:20

Fehér leander
Dráma Janet Fitch regénye nyomán, erős színészgárdával (Michelle Pfeiffer, Alison Lohman, Noah Wyle, Renée Zellweger, Billy Connolly, Patrick Fugit).
Vetítik: m2 - 01:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4411702677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása