Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (09.15)

2016. szeptember 15. - Orosdy Dániel

Az élet szerelmese
Málnay Levente tévéfilmje. Szereplők: Páger Antal, Koncz Gábor, Tyll Attila, Galgóczy Imre, Kalocsai Ferenc.
Vetítik: Duna World - 11:50

Hudson Hawk - Egy mestertolvaj aranyat ér
Bruce Willis nagyot bukott, de kultfilmként újjászülető saját projektje Danny Aiello, Andie MacDowell, James Coburn, Richard E. Grant, Sandra Bernhard, David Caruso, Burtt Harris és Frank Stallone közreműködésével.
Vetítik: Film+ - 19:00

Féktelen harag
Nicholas Cage (...) ezúttal egy halálból visszatért férfit alakít, aki meg akarja akadályozni, hogy egy szekta vezetője feláldozza a lányát, és ezzel egyszersmind elhozza a Földre a Poklot. Cage karakterét nem csak a rendőrség, de a sátán zsoldosa (!) is üldözi. (BS)
2011-ben megkapta Tarantinótól a "Szép próbálkozás" díját, de minden bizonnyal bírták az oroszok is.
Vetítik: Film+ - 21:00

Béke, szerelem és félreértés
Bruce Beresford romantikus-zenés dráma-komédiája Catherine Keenerrel, Jane Fondával, Kyle MacLachlannel és Elizabeth Olsennel.
Vetítik: Duna - 22:00

beke_szerelem.jpg

Eltávozott nap
Mészáros Márta első nagyjátékfilmje, főszereplő: Kovács Kati. További szereplők: Horváth Teri, Szirtes Ádám, Kozák András, Juhász Jácint, Agárdy Gábor, Pálos Zsuzsa, Harsányi Gábor, Körtvélyessy Zsolt. Zeneszerző: Szörényi Levente.
Vetítik: Duna - 23:35

Hová mész nyaralni?
Három epizódból álló vígjáték Mauro Bolognini, Luciano Salce és Alberto Sordi rendezőktől. Ismertebb szereplők: Ugo Tognazzi, Stefania Sandrelli, Paolo Villaggio és maga Sordi.
Vetítik: Duna - 01:05

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1911702655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása