Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (08.23)

2016. augusztus 23. - Orosdy Dániel

Lincoln Ábrahám álmai
Szász Péter tévéjátéka az Amerikai Egyesült Államok tizenhatodik elnökéről. Forgatókönyv: Bíró Zsuzsa. Szereplők: Gálvölgyi János, Geszti Péter, Haumann Péter, Miklósy György, Székhelyi József, Mécs Károly, Gosztonyi János, Bicskei Károly, Tyll Attila, Kránitz Lajos.
Vetítik: Duna World - 11:40

Házinyúlra nem lövünk
Carl Reiner fekete komédiája Kirstie Alley, Scott Bakula, Carrie Fisher, Jami Gertz, Ed O'Neill, Bill Pullman és Sam Elliott főszereplésével.
Vetítik: Story4 - 21:00

3 nap a halálig
Az "amerikai sztárok Európába mennek akciófilmben keménykedni, hátha összehozzák a Liam Neeson Elrabolva-sorozatának világsikerét"-ciklus egyik darabja, az alany ezúttal Kevin Costner (Neeson óta erre az útra lépett már John Travolta, Sean Penn, Michael Douglas és Pierce Brosnan is). Társíró-producer: Luc Besson, ami már évtizedek óta nem jelent semmit. Akik nem öregedő világsztárok: Hailee Steinfeld, Amber Heard, Connie Nielsen.
Vetítik: RTL Klub - 21:30

Bűbáj és kéjelgés
Álex de la Iglésia (...) az Alkonyattól pirkadatig mintájára pörgős heist-filmből vérbő horrorkomédiába átforduló legfrissebb munkája hasonló enciklopédikus igénnyel nyúl a boszorkány-tematikához, mint tette azt a 800 golyó a spagettiwesternnel vagy A fenevad napja a világvége-váró okkult rémfilmekkel. (...) Iglesia legfrissebb szürreális tombolását a míves kompozíciók és a spanyol történelemtől a Hullajóig terjedő gazdag referenciaháló emeli ki az egyszeri brutáliák tömegéből. (...) magával ragadó felszabadultsággal meríti meg az európai mesekincset – élen a Jancsi és Juliskával – a švankmajeri groteszk testváladékoktól fortyogó kondérjában. (Sepsi László)
Vetítik: Film Mánia - 22:40

Corleone
A vasprefektus rendezőjének maffiafilmje a főszerepért több díjat is nyerő Giuliano Gemmával, valamint Claudia Cardinaléval, Francisco Raballal és Michele Placidóval.
Vetítik: Duna - 01:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8511070244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása